Με επόμενο σταθμό τις Τρίποδες συνεχίζεται η ενημέρωση για τη δράση “BE MY HERO”

admin
26/03/2016 11:25
 
 
 
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ενημερωτικές συναντήσεις της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου – BE MY HERO στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά του μυελού των οστών.
Τα μέλη της ΛΕΜΟΝ ήδη έχουν επισκεφτεί τα χωριά Αγερσανί και Κινίδαρο Νάξου μεταφέροντας το μήνυμα της προσφοράς αλλά και ενημερώνοντας τους κατοίκους για την απλή διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών, απλά με μια μπατονέτα!
Επόμενος σταθμός των εθελοντών της ΛΕΜΟΝ – BE MY HERO είναι το χωριό Τρίποδες, που θα το επισκεφτούν την Κυριακή το πρωί στις 11:30 με χώρο συνάντησης το Δημοτικό σχολείο. Οι εθελοντές της ΛΕΜΟΝ εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τις μέχρι τώρα συναντήσεις που έχουν πραγματοποιήσει και ευχαριστούν όλους τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους.
Να σημειωθεί ότι στόχος των παραπάνω δράσεων είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των κατοίκων του νησιού, αλλά και την εγγραφή νέων εθελοντών. Η αύξηση, σε πανεθνικό επίπεδο, του συνολικού αριθμού των δοτών μυελού των οστών, αποτελεί ελπίδα ζωής για όλους τους ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση, αυξάνοντας της πιθανότητες ίασης τους. 
 
Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με τη συμπαράσταση της συν+Αξία και του Ποδηλατικού Ομίλου του νησιού. 
 
(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*