53η Εθελοντική Αιμοδοσία Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου: Συνεχίζεται η προσφορά ζωής

Newsroom
01/02/2021 11:25
 
 
 

 

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του, ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου διοργανώνει και φέτος εθελοντική αιμοδοσία, συνεχίζοντας την κοινωνική προσφορά του.

Η 53η Αιμοδοσία του Συλλόγου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου (Χριστοκοπίδου 9, Αθήνα Ψυρρή). Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης λόγω πανδημίας, ενώ όσοι και όσες ενδιαφέρονται να προσέλθουν στο κέντρο αιμοληψίας, θα πρέπει να στείλουν sms με κωδικό 1 στο 13033.

“ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Παρακαλούμε να προσέλθετε όσο το δυνατόν περισσότεροι προκειμένου να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες σε αίμα των συγχωριανών μας. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου προσπαθεί και έχει καταφέρει να συμπαρασταθεί σε όλα τα ιατρικά περιστατικά των συγχωριανών μας. Πρόκειται για υπέρτατη προσφορά ζωής. Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας να διατηρούμε ακμαία την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, την Τράπεζα της μεγάλης ΕΛΠΙΔΑΣ. Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί δώρο ζωής για οποίον έχει ανάγκη” αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του Συλλόγου.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*