Πέθανε 55χρονος Συριανός από τον ιό της γρίπης Η1Ν1

admin
29/01/2016 14:44
 
 
 
 
Δεν τα κατάφερε τελικά ο 55χρονος συριανός Α.Π. ο οποίος πριν από 10 περίπου ημέρες χτυπήθηκε από βαριάς μορφής πνευμονία, ενώ προσβλήθηκε και απ’ τον ιό Η1Ν1.
Έχασε τη μάχη με το θάνατο το πρωί της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους οικείους του.
 
Ο άτυχος άνδρας αρχικά νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο της Σύρου με πνευμονία και στη συνέχεια όταν διαπιστώθηκε πως παρουσίασε συμπτώματα του επικίνδυνου ιού Η1Ν1 και η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Νοσοκομείο της Αττικής.
 
Δυστυχώς, εξαιτίας κι άλλων σοβαρών προβλημάτων Υγείας που παρουσιάστηκαν, ο 55χρονος έπεσε σε κώμα και λίγα 24ωρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλευόταν. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν ως οδηγός στο Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.
 
Για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνουν οι πολίτες, θα πρέπει να παραμένουν στα σπίτια τους, ώστε να μη μεταφέρουν τον ιό, να λαμβάνουν τα μέτρα ατομικής υγιεινής και να πλένουν συχνά τα χέρια τους, ενώ για όσους αναρρώνουν συνιστά την παραμονή επιπλέον δύο έως τριών ημερών στο σπίτι τους, όχι μόνο για μη μεταδίδουν τον ιό, αλλά και γιατί η άμυνα του οργανισμού τους θα είναι ευάλωτη. Αν, πάλι, οι νοσούντες ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, οφείλουν να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους για λήψη αντιικών φαρμάκων.
 
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*