Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης για την εκλογή του Νέου Αρχιεπισκόπου Νάξου-Τήνου

Newsroom
25/01/2021 15:53
 
 
 

Τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον νέο Συριανό Ποιμενάρχη της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Πάρου-Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου και της Καθολικής Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου εξέφρασε ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης.

Ο Νίκος Λειβαδάρας έπλεξε το εγκώμιο του νέου Αρχιεπισκόπου και του ευχήθηκε να συνεχίσει να προσφέρει με την ίδια αφοσίωση έργο αγάπης και φιλανθρωπίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Λειβαδάρα:
Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε το χαρμόσυνο νέο της εκλογής του Σεβαστού Πατέρα Ιωσήφ Πρίντεζη ως νέου Ποιμενάρχη της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου – Πάρου – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου και της Καθολικής Επισκοπής Χίου – Λέσβου – Σάμου.

Ο πατέρας Ιωσήφ Πρίντεζης, με πλούσιες θεολογικές σπουδές και υπηρετώντας από το 1995 σε πολλές ενορίες του νησιού μας, ξεχωρίζει για τη σύνεση, την πραότητα, την ταπεινότητα και την ευγένειά του. Ο ενεργός και ουσιαστικός ρόλος του ως ιεροδιδάσκαλος, ως μέλος της Συνοδικής Επιτροπής για την Οικογένεια και την Προστασία της Ζωής και ως υπεύθυνος για την Ποιμαντική της Νεολαίας αποδεικνύει πόσο κοντά βρίσκεται στο ποίμνιό του, για να το καθοδηγεί, να το συμβουλεύει και να το εμψυχώνει.

Τον συγχαίρουμε θερμά και του ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας υγεία και δύναμη, ψυχής, πνεύματος και σώματος, ώστε με τη βοήθεια και τη χάρη του Θεού να συνεχίσει να προσφέρει με την ίδια αφοσίωση έργο αγάπης και φιλανθρωπίας.

(Visited 338 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*