Ραδιοτηλεμαραθώνιος αγάπης για το πτωχοκομείο Θήρας

Newsroom
19/01/2021 12:59
 
 
 

 

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2020: Ημέρα αγάπης και προσφοράς – Συντονιστείτε με τον Ραδιοτηλεμαραθώνιο αγάπης

Μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα, για το πτωχοκομείο Θήρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου από όλα τα ΜΜΕ της Σαντορίνης με τη συμμετοχή και αρκετών ΜΜΕ του Νομού.

Στην προσπάθεια συμμετέχει η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου, η Εκκλησία αλλά και η τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Ραδιοτηλεμαραθώνιος θα αρχίσει 07:00 το πρωί με τη ζωντανή μετάδοση της θείας λειτουργίας από τον Ιερό ναό του Αγίου Ευθυμίου που βρίσκεται μέσα στο Πτωχοκομείο.

Θα μεταδοθεί το μήνυμα και η ομιλία του Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ.κ. Επιφανίου.

Στην συνέχεια θα αρχίσει τηλεοπτικά σε ζωντανή σύνδεση με το Πτωχοκομείο ο ραδιοτηλεμαραθώνιος, ενώ 08:00 – 10:00 θα συμμετέχει ραδιοφωνικά η εκπομπή της Μαρίας Πρασίνου από το ράδιο Σαντορίνη 106,4.

Στις 11:00 τη σκυτάλη θα πάρει ο Δημήτρης Πράσσος και η εκπομπή θα μεταδίδεται από το volcano TV και το Ράδιο Σαντορίνη 106,4.

12:00 το μεσημέρι μαζί με το Δημήτρη Πράσσο, τη Μαρία Πρασίνου, τον Παναγιώτη Μυτιληναίο και άλλους δημοσιογράφους από τη Σαντορίνη και τα νησιά θα γίνουν συνεχής συνδέσεις με Μητροπολίτες (Πειραιώς, Σύρου κ.α) καθώς και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Σε όλη τη διάρκεια του Ραδιο-τηλε-Μαραθώνιου οι ακροατές και οι τηλεθεατές μας μπορούν να επικοινωνούν με δύο τηλεφωνικές γραμμές στα στούντιο: 22860 24500 και 22860 25221.

Ο Ραδιοτηλεμαραθώνιος θα ολοκληρωθεί 20:00 με την παρουσία στο στούντιο του Διευθυντή του Γηροκομείου κ. Μανώλη Λειβαδάρου.

Μπορείτε να βλέπετε ζωντανά σε όλη τη διάρκειά του τον ραδιοτηλαμαραθώνιο: ΕΔΩ
Επίσης στο Facebook στη σελίδα του volcano TV.

Ραδιοφωνικά: ΕΔΩ

(Visited 90 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*