Συγκίνηση! Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το χειρουργείο της μικρής Νάγιας από τη Νάξο

Newsroom
06/12/2020 17:45
 
 
 

 

Συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειάζεται η μικρή Νάγια από τη Νάξο προκειμένου να χειρουργηθεί και να αποκτήσει την ακοή της…

Από τη μέρα που γνωστοποιήθηκε το πρόβλημα της 3χρονης πανέμορφης μικρής συγκίνησε όχι μόνο τη Νάξο αλλά και το πανελλήνιο και όλοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Το naxostimes.gr από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της μικρής Νάγιας δημοσιεύοντας banner και άρθρο το οποίο αναδημοσιεύτηκε από μεγάλα site και πολύς ήταν ο κόσμος (πολίτες, εταιρείες, επιχειρηματίες κ.λπ.) που επικοινώνησαν μαζί μας ώστε να δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για να βοηθήσουν το 3χρονο κοριτσάκι.

Η μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα βοήθησε ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να δείξει σε όλο της το μεγαλείο την αγάπη και την αλληλεγγύη μπροστά στο πρόβλημα ενός μικρού κοριτσιού.

Η μητέρα και ολόκληρη η οικογένεια της Νάγιας είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και πλέον ξεκινούν τις διαδικασίες για την προμήθεια του κοχλιακού εμφυτεύματος και τον προγραμματισμό του χειρουργείου.

Η μητέρα της μικρής σε ανάρτηση της στο facebook ενημερώνει ότι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και συγκινημένη, ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν και βοήθησαν για το σκοπό αυτό.

Αναλυτικά, αναφέρει:

Τις τελευταίες μέρες γίναμε δέκτες μίας μεγάλης αγκαλιάς και ενός τεράστιου κύματος αγάπης που μας παρέσυρε σε έναν κόσμο ελπιδοφόρο, ξυπνώντας μέσα μας συναισθήματα που αργόσβηναν εδώ και καιρό.
Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια σας, στην κινητοποίηση των συντοπιτών μας αλλά και ανθρώπων από κάθε γωνία της Ελλάδος, #το_απαραίτητο_για_τη_διενέργεια_του_χειρουργείου_ποσό συγκεντρώθηκε και η Νάγια μας είναι έτοιμη να λάβει το σημαντικότερο δώρο, το οποίο θα της χαρίσει με τη σειρά του άλλα δύο σπουδαία δώρα: τα δώρα της ολοκληρωμένης ακοής και του λόγου.
Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο στον αγώνα της Νάγιας, το δικό μας, αλλά και κάθε παιδιού που βρίσκεται σε αντίστοιχη ανάγκη.
Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε πόσο ευγνώμονες νιώθουμε απέναντι στην προσφορά και κινητοποίηση σας.

Βαθιά δικαιωμένοι, ευτυχισμένοι και ευγνώμονες.
Νάγια, Δημήτρης, Στέφανος, Δέσποινα

**Επόμενος στόχος: Προμήθεια Κοχλιακού Εμφυτεύματος και Ημερομηνία Χειρουργείου!!**

(Visited 649 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*