Στον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο το φλουρί της βασιλόπιτας του νοσοκομείου Νάξου (video)

admin
22/01/2015 00:55
 
 
 

  • Με ανακοινώσεις για τη λειτουργία της μονάδας αιμοδοσίας και τεχνητού νεφρού η κοπή της βασιλόπιτας του νοσοκομείου Νάξου
  • Στο Μητροπολίτη Παροναξίας το φλουρί

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου της Νάξου, παρουσία του Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικου και ιερέων που την ευλόγησαν, του αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου Θεοχάρη Λάμπου, του διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας Βασίλη Ραπτάκη, των ιατρών και λοιπού προσωπικού της υγειονομικής μονάδας.

Το παρών έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο έπαρχος Νάξου και αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης,  ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μαρούλης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Χώρας Νάξου Μάκης Μαυρογιάννης, ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Βαγγέλης Στρατούρης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, η πρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Νάξου κ. Βούλα Βιτζηλαίου και άλλοι. Ο κ. Λάμπου στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στη μονάδα αιμοδοσίας και τεχνητού νεφρού που σύντομα αναμένεται να λειτουργήσουν στο Νοσοκομείο της Νάξου καθώς και σε άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την υγειονομική μονάδα (θα ακολουθήσει νέο αναλυτικό ρεπορτάζ με όλα τα θέματα που έθιξε ο κ. Θεοχάρης Λάμπου).

Δείτε τι είπε:

 

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη λειτουργία του μαστογράφου αλλά και στην επικείμενη λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού. Τέλος υποσχέθηκε ο δήμος να είναι πάντα δίπλα στους ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου. 

Δείτε τον κ. Μανόλη Μαργαρίτη:

 

Ο έπαρχος Νάξου ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου γαι την παροχή των υπηρεσιών τους στους πολίτες και ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα είναι οι πρώτοι που θα δώσουν αίμα μόλις ξεκινήσει να λειτουργεί η μονάδα αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο. Τέλος ευχήθηκε χόνια πολλά σε όλους και υποσχέθηκε να στηρίζει το νοσοκομείο με όλες του τις δυνάμεις από τη θέση που βρίσκεται. 

Δείτε τον κ. Γιάννη Μαργαρίτη:

 

Την πίτα έκοψαν ο κ. Λάμπου με τον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο που ήταν και ο τυχερός της εκδήλωσης αφού του έτυχε το φλουρί της πρώτης βασιλόπιτας… Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Παροναξίας είχε αφήσει και ένα φλουράκι για τον τυχερό… όπως και η κ. Καπινιάρη που δώρισε ένα γούρι.

Τελικά ο Μητροπολίτης πήρε το "γούρι" της κ. Καπινιάρη και άφησε το φλουρί …για τον επόμενο τυχερό από τη δεύτερη πίτα που ήταν για τους εργαζόμενους και το φλουρί ήταν επίσης "δώρο" μια τριήμερη άδεια!

Ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος μάλιστα έδωσε και… "μαθήματα" για το κόψιμο της βασιλόπιτας στον κ. Λάμπου… 

 

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*