Σύλλογος Υπαλλήλων Α.Δ.Α.: «Στέλνουμε τους εγκληματίες ναζί στα σκουπίδια της ιστορίας!»

Newsroom
06/10/2020 16:30
 
 
 

Να συμμετέχουν στις κατά τόπους αντιφασιστικές εκδηλώσεις για την καταδίκη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Η απόφαση του δικαστηρίου για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναμένεται αύριο και στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος τονίζει «το απόστημα του ναζισμού μπορεί να το σπάσει μόνο η οργανωμένη πάλη ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης που τον γεννάει».

«Έτσι μόνο αντιμετωπίζονται οι φασίστες, όσα μορφώματα κι αν επινοήσουν τα συμφέροντα που τους τρέφουν. Στέλνουμε τους εγκληματίες ναζί εκεί που ανήκουν: στα σκουπίδια της ιστορίας!» αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του Συλλόγου, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
την Τετάρτη 7 Οκτώβρη 2020, ημέρα όπου αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου για τους ΝΑΖΙ δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, ενώνουμε τη φωνή μας με την Ομοσπονδία μας, τα σωματεία και τους συνδικαλιστικούς φορείς που απαιτούν την καταδίκη του ναζιστικού μορφώματος.
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφονικές επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους αλιεργάτες στην ιχθυόσκαλα, οι δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις και οι χιλιάδες τραμπουκισμοί, απέναντι σε μετανάστες και καταπιεσμένους και αντιφασίστες, δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες.
Δεν ξεγελά κανένα το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ναζιστική συμμορία έχει λουφάξει. Δεν μας ξεγελά ότι τα θρασύδειλα πρωτοπαλίκαρα του ναζισμού στην διάρκεια της δίκης προσπάθησαν να απαρνηθούν την εγκληματική «ιδεολογία» τους για να γλιτώσουν.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ – ΟΣΟ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ – ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ.
Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για την επόμενη μέρα. Ξέρουμε πολύ καλά πως το απόστημα του ναζισμού, μπορεί να το σπάσει μόνο η οργανωμένη πάλη ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης που τον γεννάει! Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο φασισμός καλλιεργείται ως «αντίδοτο» στην οργανωμένη, συλλογική πάλη για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά! Το μίσος ενάντια σε όποιον αγωνίζεται είναι το «λίπασμα» που θρέφει του φασίστες.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην επίθεση στα δικαιώματά μας που κλιμακώνεται.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να μην να πληρώσουμε ξανά για την νέα κρίση, για να καλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και ενάντια στην κλιμάκωση της εμπλοκής της χώρας στους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς.
Έτσι μόνο αντιμετωπίζονται οι φασίστες, όσα μορφώματα κι αν επινοήσουν τα συμφέροντα που τους τρέφουν. Μέσα από τα σωματεία καταδικάζουμε τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Στέλνουμε τους εγκληματίες ναζί εκεί που ανήκουν: στα σκουπίδια της ιστορίας!
Συμμετέχουμε στις κατά τόπους αντιφασιστικές εκδηλώσεις – συγκεντρώσεις.
Στην Σύρο συμμετέχουμε την Τρίτη 6 Οκτώβρη στην συγκέντρωση στην Πλ. Μιαούλη στις 6:30 το απόγευμα.
Στην Αττική συμμετέχουμε την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στην παναττική στάση εργασίας και στην συγκέντρωση στο Εφετείο στις 11:00 το πρωί (προσυγκέντρωση 10:00 Σταθμός Μετρό Αμπελοκήπων).

(φωτό: ethnos.gr)

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*