Η Σύρος στο πλευρό των πλημμυροπαθών: 66 κούτες με τρόφιμα και φάρμακα ταξιδεύουν για την Καρδίτσα

Newsroom
06/10/2020 11:08
 
 
 

 

66 κούτες με τρόφιμα και φάρμακα, οι οποίες θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, συγκεντρώθηκαν από τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού.

Δεκάδες πολίτες της Σύρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και πρόσφεραν ό,τι μπορούσε ο καθένας, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες κατοίκων της Καρδίτσας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία.




Οι κούτες με είδη που είχαν ζητηθεί από την αρμόδια αντιδημαρχία Καρδίτσας, εστάλησαν στην Αθήνα και από εκεί θα μεταβούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής για να διανεμηθούν, μαζί με τις προμήθειες απ’ όλη την Ελλάδα, στους δοκιμαζόμενους Καρδιτσιώτες.






Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τμ. Κοινωνικής Προστασίας κα Πρίντεζη ευχαρίστησαν ιδιαίτερα:

*Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κυκλάδων για τον έλεγχο και αξιολόγηση του φαρμακευτικού υλικού.

*Τους εργαζόμενους στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας για τη συλλογή, ταξινόμηση και μεταφορά του υλικού.

*Τα Κοινοτικά συμβούλια και τις Κοινότητες της Σύρου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βάρης για την επιμέλεια και αυτήν την φορά της αφίσας της δράσης.

*Την εταιρεία ΘΕΟΦΙΛΟΣ μεταφορική και την κα Λέττα Σούμπιτση για τη χορηγία της μεταφοράς στην Αθήνα.

*Όλους τους πολίτες της Σύρου που ενημερώνουν μέσω μηνυμάτων για τις ανάγκες που προκύπτουν την κάθε στιγμή (δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά) και στηρίζουν κάθε φορά με τη συμμετοχή τους τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου, προσφέροντας τρόφιμα και είδη ανάγκης.



(Visited 100 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*