Ανοίγουν τις πόρτες τους δύο παιδικές χαρές στη Σύρο

Newsroom
03/07/2020 15:57
 
 
 

 

Από την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ξεκινάει η λειτουργία της παιδικής Χαράς που βρίσκεται στον χώρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων «Δημήτριος Βικέλας – ΑΚΔΕ» και της Παιδικής Χαράς στον Φοίνικα.

Η λειτουργία τους θα είναι καθημερινή από τις 09:00 έως τις 21:00.

Ειδικά για την Παιδική Χαρά στο ΑΚΔΕ, λόγω της γειτνίασης με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες λειτουργούν με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, τονίζεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η είσοδος και η έξοδος θα πραγματοποιείται από την πλαϊνή πόρτα επί της παρόδου της Ηρ. Πολυτεχνείου (απέναντι από τις δεξαμενές της πρώην αφαλάτωσης).

Επίσης, βάσει της ΥΑ 28492 ΦΕΚ 931/2009, απαγορεύεται η είσοδος στις παιδικές χαρές των ατόμων που δεν συνοδεύουν παιδί, καθώς και η είσοδος κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, με εξαίρεση σκύλους-συνοδούς ατόμων με αναπηρία.

Υπεύθυνοι για τους ανήλικους επισκέπτες που θα προσέρχονται στην παιδική χαρά είναι οι γονείς και οι κηδεμόνες, στους οποίους συνιστούμε να φροντίζουν για την κοινωνική απόσταση καθώς και τη χρήση αντισηπτικών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πρόσβαση σε αποχωρητήρια.

(Visited 241 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*