Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε στη Ρόδο: «Δεν έχουμε να φάμε»

Άκης Αξαόπουλος
24/06/2020 16:37
 
 
 

 

Την απόγνωσή της εκφράζει μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο ενώ περίμενε στην ουρά για να πάρει λίγο ψωμί από τον φούρνο.

Η μητέρα της κοπέλας μίλησε την Τετάρτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επισημαίνοντας πως είναι εποχική ξενοδοχοϋπάλληλος και έχει να εργαστεί από πέρυσι τον Αύγουστο ενώ παράλληλα περιέγραψε την τραγική κατάσταση την οποία βιώνει η ίδια και τα δύο της παιδιά.

«Το παιδί μου δεν είχε φάει εκείνη τη μέρα γιατί δεν έχουμε να φάμε. Δεν έχω κανένα εισόδημα από πουθενά. Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω να φάει», είπε η μητέρα.

«Δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου. Της έδινα λίγα μακαρόνια σκέτα βρασμένα στο νερό γιατί δεν είχα κάτι άλλο να της δώσω. Είμαι απλήρωτη, δεν μπορώ να μπω ούτε σε αναστολή εργασίας. Τι να κάνω; Τι να προσφέρω στα παιδιά μου», επεσήμανε.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη, καθώς αρκετές τουριστικές επιχειρήσεις στη Ρόδο παραμένουν κλειστές ή δεν θα ανοίξουν καν» συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού κάποιοι έσπευσαν να της προσφέρουν τρόφιμα για να μπορέσει να ταΐσει τα παιδιά της, όμως σήμερα κόπηκε και το ρεύμα, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τη διαβίωσή της.

Όπως τόνισε δεν έχει κανέναν στο πλευρό της παρά μόνο τη μητέρα της που είναι μεγάλη και προσφέρει ό,τι μπορεί.

«Αυτοί οι 300 μπορούν να ζήσουν με 170 ευρώ κάθε δύο μήνες; Μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ το μήνα; Αν μπορούν θα τους βγάλω το καπέλο. Εγώ τώρα περιμένω το Α21 που δίνεται κάθε δύο μήνες για να ζήσω τα παιδιά μου που είναι 170 ευρώ» είπε με τρεμάμενη φωνή και επεσήμανε πως το μόνο που ζητά είναι μια δουλειά έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει στα παιδιά της τα απαραίτητα.

(Visited 97 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*