Θερμομέτρηση πολιτών στις δικαστικές αίθουσες της Σύρου από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σύρου

Newsroom
12/06/2020 19:13
 
 
 

 

Θερμομέτρηση πολιτών στις δικαστικές αίθουσες του Δημαρχιακού Μεγάρου Ερμούπολης Σύρου ξεκίνησε από χθες το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΣΣ) Σύρου, μετά από αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου του νησιού το οποίο έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο του ΕΕΣ Dr. Αντώνιο Αυγερινό.

Εθελοντές και εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Σύρου έχουν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας και θα βρίσκονται τις ημέρες διεξαγωγής των δικών στις εισόδους του Πρωτοδικείου και του Εφετείου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, από τις 8:30 έως και τις 15:00 κάνοντας θερμομέτρηση στους εισερχομένους.

Η θερμομέτρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού COVID-19 και της επαναλειτουργίας των Πολιτικών και Διοικητικών Δικαστηρίων.

«Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σύρου, πάντα με βάση τις αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος, βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας της Σύρου, προσφέροντας ασφάλεια και προστασία» αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*