Σύρος: Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος εθελοντικής αιμοδοσίας

Newsroom
18/05/2020 14:18
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 15 Μαΐου ο α’ κύκλος Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, εν μέσω των ιδιαίτερων και πρωτοφανών συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορονοΐου COVID-19.

Είτε μεμονωμένα, είτε οργανωμένα ως σωματεία, εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν και προσέφεραν το αίμα τους ως δώρο ζωής, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη στήριξή τους προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Με ανακοίνωση του, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε ολόψυχα όσους εθελοντικά έδωσαν αίμα, καθώς και όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε, αλλά για ειδικούς λόγους δεν μπόρεσε να αιμοδοτήσει στην παρούσα φάση. Επίσης, ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύτιμη αρωγή του, καθώς και όσους συνέδραμαν στην άρτια οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή του α’ κύκλου Εθελοντικής Αιμοδοσίας.


«Το μήνυμα που εισπράξαμε είναι πραγματικά ελπιδοφόρο. Η θετική ανταπόκριση του κόσμου και η διάθεση προσφοράς, παρά τους κινδύνους της πανδημίας, αποδεικνύουν ότι η κοινωνία μας παραμένει ενωμένη και αλληλέγγυα μπροστά στις δυσκολίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία υπενθυμίζει ότι όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές αιμοδότες μπορούν να εγγραφούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία Σύρου στα τηλέφωνα 22813-60586 και 22813-60633, καθώς η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη.

Με σύνθημα «ΔΙΝΩ ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ», το ραντεβού ανανεώνεται για το φθινόπωρο για τον β’ κύκλο Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*