“Ομάδα Αιγαίου”: Αναβάλλει τον Διάπλου της αλλά συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις

Ομάδα Αιγαίου
Άκης Αξαόπουλος
15/05/2020 16:27
 
 
 

 

Η «Ομάδα Αιγαίου» βρίσκει τον τρόπο να «βρεθεί» στην Αμοργό και να προσφέρει με ένα ξεχωριστό τρόπο. Μπορεί τα σκάφη να μην ταξιδέψουν στο Αιγαίο αλλά μέσω της τεχνολογίας θα προσφέρουν χαμόγελο και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.

Η «Ομάδα Αιγαίου», λόγω των μέτρων που σχετίζονται με τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοιού Covid-19, πήρε την απόφαση να αναβάλλει τον 26ο Διάπλου της.

Οι δράσεις της «Ομάδας Αιγαίου» δεν περιορίζονται στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αλλά έχουν και κοινωνικές προεκτάσεις. Με στόχο λοιπόν την επικοινωνία και την ψυχαγωγία, ιδιαίτερα των μικρών μας φίλων, στην δύσκολη λόγω των περιστάσεων καθημερινότητά μας, αποφάσισε να υλοποιήσει μια διαφορετική δράση από απόσταση: μία παράσταση του Θεάτρου Σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης ερωτεύεται…την καραντίνα».

Ο γνωστός μας καραγκιοζοπαίχτης Κοσμάς Παναγιώκας, ο οποίος συνήθως διασκεδάζει τα παιδιά κατά τη διάρκεια των αποστολών της Ομάδας, θα δώσει παράσταση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά (live streaming) την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 18.30μμ από την σελίδα Facebook της «Ομάδας Αιγαίου».

Να ευχαριστήσουμε λοιπόν την «Ομάδα Αιγαίου» για αυτή την πρωτοβουλία, να μην ξεχάσουμε να συνδεθούμε για να παρακολουθήσουμε την παράσταση και να ευχηθούμε το συντομότερο να την υποδεχτούμε στην Αμοργό.

(Visited 100 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*