Συλλυπητήριο μήνυμα Λίτσας Φτακλάκη για την απώλεια του υπουργού Δημήτρη Κρεμαστινού

Newsroom
08/05/2020 10:51
 
 
 

 

Από σήμερα είναι φτωχότερα τα νησιά μας!! Ο πολιτικός άνδρας, σπουδαίος επιστήμονας και αγαπημένος μας φίλος, Δημήτρης Κρεμαστινός, έφυγε από κοντά μας!

Ο πολιτικός άνδρας που πρόσφερε τη ζωή του για την ανάπτυξη των νησιών μας και έβαλε τη σφραγίδα του στη θωράκιση της υγείας στα νησιά μας! Το όνομά του συνδέθηκε με τη λειτουργία των σημαντικότερων καρδιολογικών κλινικών της χώρας, την ενίσχυση του ΕΚΑΒ, τη λειτουργία των αεροδιακομιδών, τη δημιουργία του ΟΚΑΝΑ, την εισαγωγή της τηλεϊατρικής, την αναμόρφωση του ψυχιατρείου της Λέρου., την ίδρυση του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ. Το Νοσοκομείο της Ρόδου έχει τη δική του σφραγίδα!

Ο Πολιτικός που πέρασε από υψηλά αξιώματα, αλώβητος καθώς πάντα πρέσβευε με ήθος και αρχές την πολιτική!!! Μέσα από τα έδρανα της Βουλής, τον υπουργικό του θώκο, αγωνίστηκε για τα νησιά μας.

Ο μέντορας για εμάς τους νεότερους που έδινε καθημερινά τις μάχες του για τη σοσιαλδημοκρατία, τον πολιτικό μας χώρο, το ΠΑΣΟΚ, την μεγάλη του αγάπη!!

Ο Άνθρωπος που χάριζε απλόχερα την φροντίδα του, την προσφορά του και τις ιατρικές του γνώσεις σε κάθε συμπολίτη μας!!!

Ο προσωπικός φίλος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα μπαίνει στο πάνθεον των πολιτικών ανδρών της χώρας μας!!

Η απουσία του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην επιστήμη, στην παράταξή μας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Δωδεκάνησα που τον αγάπησαν και τον τίμησαν επί σειρά ετών.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε, συναγωνιστή και πολιτικέ μας μέντορα, Δημήτρη Κρεμαστινέ!! Ημέρα θλίψης για τα νησιά μας. Τα Δωδεκάνησα σε τιμούν.

Η Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής ΚΙΝΑΛ
Ελευθερία Φτακλάκη

(Visited 91 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*