Στη Νάξο η συνέλευση των μαρτύρων του Ιεχωβά

admin
16/09/2015 19:22
 
 
 

Στην ΝΑΞΟ, διεξάγεται την Κυριακή  27 Σεπτεμβρίου 2015 η ετήσια Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά με θέμα: «Να Μιμείστε τον Ιεχωβά».

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους διοργανωτές αναφέρονται τα εξής: Το θέμα αυτής της συνέλευσης, η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του έτους, βασίζεται στα λόγια του απoστόλου Παύλου τα οποία είναι καταγραμμένα στην επιστολή προς τους Εφεσίους 5:1. Όταν αναλογιζόμαστε πόσο άγιος, δίκαιος, σοφός, όσιος, θαρραλέος, απροσωπόληπτος και συγχωρητικός είναι ο Ιεχωβά, η εκτίμησή μας για εκείνον γίνεται πιο βαθιά.Το πρόγραμμα αυτής της συνέλευσης θα μας δείξει πώς να διακρίνουμε τις ιδιότητες του Ιεχωβά στις διάφορες Γραφικές αφηγήσεις και πώς να τις εφαρμόζουμε καθώς” περπατάμε με αγάπη”.-Εφεσίους 5:2.

Το όλο Πρόγραμμα της συνέλευσης βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή. Θα ακουστεί το πολύ ενδιαφέρον θέμα: «Πώς Βλέπει ο Θεός τη Θρησκεία;». 

Μερικές ακόμη ομιλίες έχουν το εξής Θέμα: «Να Μιμείστε το καλό» και «Να Συγχωρείτε ο Ένας τον Άλλον Ανεπιφύλακτα». Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την ομιλία της συνέλευσης που θα έχει το εξής θέμα :«Να περπατάτε με Αγάπη!». Οι διοργανωτές της συνέλευσης απευθύνουν μια θερμή πρόσκληση για όποιον θα ήθελε να παρακολουθήσει κάποιο μέρος του προγράμματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δεν περιφέρεται δίσκος.

Ο τόπος διεξαγωγής της συνέλευσης είναι η Αίθουσα Βασιλείας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Νάξο, στην περιοχή Αγίου Πολυκάρπου, 1 χλμ από το κέντρο της πόλης. Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 9:30 π.μ και θα ολοκληρωθεί στις 4:15 μ.μ.

 

(Visited 112 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*