Πέτσας: Απαγορεύεται η μετακίνηση σε σπίτια συγγενών και φίλων Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα

Άκης Αξαόπουλος
13/04/2020 13:42
 
 
 

 

Την απαγόρευση μετακίνησης «σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση, ή την Κυριακή του Πάσχα», ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όπως είπε κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως δεν προβλέπεται στις έξι εξαιρέσεις του νόμου και θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι για να μην παραβιαστεί τις ημέρες αυτές. «Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση, ή την Κυριακή του Πάσχα, για να γιορτάσουμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Παράλληλα, τόνισε ότι «άλλο ατομική άσκηση κοντά στο σπίτι μας και άλλο συνωστισμός σε μαρίνες, πεζοδρόμους και πάρκα», προσθέτοντας ότι «οι έλεγχοι των Αρχών – της Αστυνομίας και του Λιμενικού – είναι αυστηροί και θα γίνουν αυστηρότεροι».

Ζήτησε, δε, να «γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη κατά του κορωνοϊού και ας γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα, όλοι μαζί, όπως προβλέπει η παράδοση και η θρησκεία μας».

Επίσης, υπενθύμισε ότι «ελέγχονται παλιές και νέες εθνικές οδοί, παράδρομοι, σταθμοί των ΚΤΕΛ και των τρένων, λιμάνια, αεροδρόμια».

Τέλος, υπογράμμισε ότι όσο τηρούμε τα μέτρα τόσο οι πιθανότητες αυξάνουν για μία «σταδιακή και μακρόσυρτη επιστροφή στην κανονικότητα».

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 431 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*