«Υψηλός επαγγελματισμός και άμεσα αντανακλαστικά για τους παράτυπους μετανάστες στην Κέα»

Newsroom
10/04/2020 14:23
 
 
 

 

Τα συγχαρητήρια τους στο αστυνομικό προσωπικό, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων και την ηγεσία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιτυχημένη διαχείριση της υπόθεσης των παράτυπων μεταναστών που, πριν από λίγες μέρες, αφίχθηκαν στην Κέα εξέφρασαν η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ν. Αιγαίου και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Αξίζουν συγχαρητήρια στο αστυνομικό προσωπικό, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων και την ηγεσία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιδεικνύοντας υψηλό επαγγελματισμό και άμεσα αντανακλαστικά, διαχειρίστηκαν με επιτυχία το ζήτημα των παράτυπων μεταναστών που αφίχθηκαν στην Κέα την 16.03.2020 μετά την προσάραξη του πλοίου που τους μετέφερε παράνομα από τα τουρκικά παράλια.


Σε μια κρίσιμη περίοδο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, στελέχη από Αστυνομικές Υπηρεσίες των Κυκλάδων και ενισχυτική δύναμη από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής κλήθηκαν και συνέδραμαν αποτελεσματικά το Αστυνομικό Τμήμα Κέας, επιτελώντας με άριστο τρόπο την αποστολή τους και εδραιώνοντας το αίσθημα της δημόσιας ασφάλειας στους κατοίκους του νησιού.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*