Δήμος Μυκόνου: Προμήθεια τροφίμων αξίας 21.000 ευρώ για το «Δίχτυ Αγάπης»

Newsroom
07/04/2020 11:42
 
 
 

Τον προϋπολογισμό και τη δαπάνη για την προμήθεια τροφίμων (για έναν μήνα) για τις ανάγκες της προσωρινής υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης «Δίχτυ Αγάπης» ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Σύμφωνα με εισήγηση του Προέδρου και Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Η συγκεκριμένη δαπάνη περιλαμβάνει την προμήθεια 7.200 ειδών παντοπωλείου (χαρτικά, απορρυπαντικά, όσπρια κλπ.) συνολικού κόστους 13.598,70 ευρώ και την προμήθεια 1.200 ειδών κρεοπωλείου, συνολικού κόστους 7.458 ευρώ.

Μετά τη συνεδρίαση, ο κ. Κουκάς δήλωσε: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, την οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη. Το “Δίχτυ Αγάπης” είναι μια δομή που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και το κάνουμε πράξη. Με σεβασμό στους πολίτες και δίπλα σε όλους όσους μας χρειάζονται, διασφαλίζουμε ότι κανένας συνάνθρωπός μας δεν θα αισθάνεται μόνος του. Με υπομονή, ψυχραιμία και προσαρμοστικότητα στις αλλαγές της καθημερινότητάς μας, θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μαζί, προχωράμε μαζί».

(Visited 47 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*