Αιμοδοσία στην Αίθουσα του Συνδέσμου Αμοργίνων

Newsroom
22/03/2020 15:23
 
 
 

Η έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία με αποτέλεσμα την οξεία μείωση αποθεμάτων αίματος καθιστά επιτακτική την ανάγκη αιμοδοσιών εκτός νοσοκομείων όπως συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αμοργίνων αναλαμβάνοντας την Κοινωνική Ευθύνη που αναλογεί στο ιστορικό Σωματείο αποφάσισε την διεξαγωγή αιμοληπτικής Δράσης ώστε “να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνεύσει” και να είμαστε ένας κρίκος στην αλυσίδα Αγάπης και Αλληλεγγύης!

Η αίθουσα του Συνδέσμου Αμοργίνων είναι ευρύχωρη, απόλυτα ασφαλής για την αιμοληπτικη δράση  (σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας).

Έχει γίνει επίσης η ενδεδειγμένη απολύμανση και θα τηρηθούν οι πρέπουσες αποστάσεις αναμονής ενώ το αιμοληπτικό Συνεργείο του Ε.Ε.Σ είναι εμπειρότατο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία και την υπευθυνότητα και σας περιμένουμε να αιμοδοτήσετε την Κυριακή 5/4/20 από τις 09:30-13:30 στην αίθουσα μας Αμεινίου 33 Αθήνα (πλησίον μέτρο Αγίου Ιωάννη Βουλιαγμένης) ευχόμενοι να έχετε πάντα υγεία.

*Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την ταυτότητα ή το ΑΜΚΑ σας!

(Visited 60 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*