Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου: Αναστολή λειτουργίας μέχρι και τις 27 Μαρτίου

eisaggelia sima
Newsroom
13/03/2020 14:48
 
 
 

 

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου από σήμερα μέχρι και τις 27 Μαρτίου ανακοίνωσε η Διευθύνουσα την Εισαγγελία κα Πόπη Παπανδρέου.

Η απόφαση αυτή συνεπάγεται:
1ον Αναστολή των δικών ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου στις 18 Μαρτίου 2020 και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου στις 17 Μαρτίου 2020 και στις 24 Μαρτίου 2020. Οι σχετικές δικογραφίες αποσύρονται και θα προσδιοριστούν εκ νέου με σχετική πράξη, μετά το πέρας της αναστολής,

2ον Αναστολή των νόμιμων και δικαστικών προθεσμιών για την διενέργεια διαδικαστικών πράξεων και άλλων ενεργειών ενώπιον της υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου.

3ον Τον περιορισμό της λειτουργίας της υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου στο αναγκαίο προσωπικό για την διεκπεραίωση των περιπτώσεων που έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης (ιδίως: αυτόφωρα εγκλήματα, αιτήσεις που αφορούν κρατούμενους, συνοδείες στο πλαίσιο εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων ή ενταλμάτων σύλληψης).

4ον Οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στα Αστυνομικά Τμήματα και Αστυνομικούς Σταθμούς του τόπου κατοικίας τους για την διεκπεραίωση αιτημάτων που έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης (ιδίως: αιτήσεις υπαγωγής στο Ν. 2071/1992 περί ακούσιας νοσηλείας, υποθέσεις αρμοδιότητας Εισαγγελέα Ανηλίκων, υποθέσεις αρμοδιότητας Εισαγγελέα Προστασίας Ζώων).

(Visited 612 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*