Ξεκινά αύριο η 42η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου

admin
11/08/2015 14:38
 
 
 

Για ακόμη μια χρονιά, ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου απευθύνει κάλεσμα ζωής, διοργανώνοντας την 42η Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου.

Η εθελοντική αιμοδοσία ξεκινά αύριο (9:30-13:30) και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου (9:30-13:00 και 17:30-20:30) και Παρασκευή 14 Αυγούστου (09:30-13:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου.

«Στο προσκλητήριο αυτό της ζωτικής προσφοράς πρέπει και πάλι να ανταποκριθούμε όλοι, χωρίς τον ελάχιστο δισταγμό. Οι Φιλωτίτες, αδιαλείπτως και αβίαστα, εδώ και πολλά χρόνια αποδεικνύουν περίτρανα ότι η αιμοδοσία συνιστά γι’ αυτούς πράξη ιερού χρέους και υψηλής ηθικής ευθύνης, την ευεργετική αποστολή της οποίας κρατούν πάντοτε σε υψηλά ελπιδοφόρα μεγέθη με την αθρόα συμμετοχή τους! Παρακαλούμε να προσέλθετε όσο το δυνατόν περισσότεροι, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες υπέρτατη σε αίμα των συγχωριανών μας. Πρόκειται για μια προσφορά ζωής. Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας να διατηρούμε ακμαία και πλήρη την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, την Τράπεζα της μεγάλης ΕΛΠΙΔΑΣ! Η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος από τους πολίτες, αποτελεί ένα δώρο ζωής για οποίον έχει απόλυτη ανάγκη από μετάγγιση αίματος» αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του Συλλόγου.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*