Καλό ταξίδι Γιάννη….

Άκης Αξαόπουλος
11/10/2019 15:14
 
 
 

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Γιάννης Σαντοριναίος (Βαπόριας)… Ο αγαπητός σε όλους Γιάννης χρόνια τώρα έπασχε από την καρδιά του, που τον πρόδωσε νωρίς….

Το απόγευμα της Πέμπτης είχε πάει στο αγαπημένο του Αμπράμ για να φροντίσει τα ποτιστικά του. Η ώρα περνούσε και δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε απαντούσε στα απανωτά τηλεφωνήματα, μέχρι που η σύζυγος του Ειρήνη, ανήσυχη, περίπου στις 9:00 το βράδυ ειδοποίησε συγγενικά της πρόσωπα να τον αναζητήσουν.

Τον βρήκαν στο περιβόλι του πεσμένο νεκρό κάτω…

Ο Γιάννης ήταν ένας ενάρετος και αξιαγάπητος άνθρωπος. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και τα αστεία του. Τον αγαπούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν αφού πάντα ήταν καλοπροαίρετος και φιλικός. Υπήρξε άριστος οικογενειάρχης και άφησε εποχή στη Νάξο με το μαγαζί (Βαπόριας) που διατηρούσαν με τη γυναίκα του Ειρήνη επί σειρά ετών.

Ο Γιάννης ήταν για μένα σαν ένας δεύτερος πατέρας αφού μεγάλωσα κι εγώ δίπλα του, μαζί με τα παιδιά του την Αθηνά και το Γιώργο. Ήταν γεμάτος στοργή και αγάπη για όλη μας την οικογένεια. Ήταν το πέμπτο παιδί της μητέρας και του πατέρα μου που τον λάτρευαν όπως όλοι οι συγγενείς… Ήταν ο αγαπημένος θείος του Γιώργου και του Ευθύμιου…

Καλό ταξίδι Γιάννη…

Θα μας λείψεις πολύ… Στην Ειρήνη, την Αθηνά, το Γιώργο, στις εγγονούλες σου, στον αδελφό σου το Μανώλη, στη μάνα μας, σε μένα στα παιδιά, σε όλη την οικογένεια… Τα αστεία σου, οι συμβουλές σου….
Θα σε θυμόμαστε και πάντα θα σε αγαπάμε Βαπόρια… Θα είσαι πάντα στην καρδιά και τη σκέψη μας…

Καλό ταξίδι Γιάννη….

Το τελευταίο αντίο στο Γιάννη θα το πούμε στη Μητρόπολη το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 3 το απόγευμα.

Πόπη Αλιμπέρτη

(Visited 4.238 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*