Έπιπλα γραφείου: Ποια είναι τα 4 βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι καρέκλες συνεδριάσεων;

 
 
 

epipla grafeiou

Η επιλογή για τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου συχνά είναι μία δύσκολη απόφαση ειδικά όταν πρόκειται για την αίθουσα των συνεδριάσεων.

Και αυτό γιατί η αίθουσα των συνεδριάσεων αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό χώρο: Είναι η αίθουσα στην οποία γίνονται τα ραντεβού με τους πελάτες, λαμβάνουν χώρα οι συναντήσεις με το προσωπικό της εταιρείας αλλά είναι και η αίθουσα στην οποία «κλείνονται» τα μεγάλα deals!

Οι καρέκλες συνεδριάσεων είναι από τα έπιπλα γραφείου στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρείτε 4 σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι καρέκλες που θα επιλέξετε.

1. Εργονομία: Η λέξη-κλειδί για τα έπιπλα γραφείου
Για να νιώθουν άνετα οι συμμετέχοντες σε ένα meeting καλό είναι οι καρέκλες να είναι βολικές και αναπαυτικές. Με αυτόν τον τρόπο, παραμένουν συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης και μπορούν να συμμετέχουν χωρίς να νιώθουν κουρασμένοι, σωματικά και νοητικά. Η λέξη-κλειδί είναι η εργονομία! Επιλέξτε άνετα καθίσματα που να υποστηρίζουν κατάλληλα τη μέση και τα χέρια ώστε οι παρευρισκόμενοι να μην είναι ανήσυχοι σχετικά με την… καρέκλα τους!

2. Αισθητική και άνεση στον επαγγελματικό χώρο
Η υψηλή αισθητική και η λειτουργικότητα είναι δύο χαρακτηριστικά που πρέπει να συνδυάζονται σε όλα τα έπιπλα γραφείου που θα επιλέξετε. Ειδικά για τις καρέκλες συνεδριάσεων οι οποίες διαμορφώνουν την συνολική αισθητική του συγκεκριμένου χώρου. Επιλέξτε καθίσματα υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερο design για να εντυπωσιάσετε τους συμμετέχοντες σε μια συνάντηση στο γραφείο σας!

3. Υλικά κατασκευής υψηλής ποιότητας
Όπως για όλα τα έπιπλα γραφείου, έτσι και για τις συνεδριακές καρέκλες υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υλικά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική, εκείνη που ταιριάζει στον χώρο της αίθουσας.
Το δέρμα για άλλη μια φορά κατέχει εξέχουσα θέση ως υλικό για το κάθισμα της καρέκλας. Είναι αριστοκρατικό και κομψό, διαχρονικό, αρκετά ανθεκτικό υλικό και κερδίζει τις εντυπώσεις σε έναν επαγγελματικό χώρο. Ειδικά όταν και τα υπόλοιπα έπιπλα στο γραφείο σας έχουν το ίδιο ύφος, τότε η επιλογή του δέρματος για τις καρέκλες συνεδριάσεων είναι μονόδρομος. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ως υλικό το βινύλιο το οποίο μιμείται το δέρμα και είναι μια πιο οικονομική επιλογή.

Επίσης, η επιλογή του σκελετού της καρέκλας είναι κάτι ακόμη που πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό με γνώμονα το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το κάθισμα της καρέκλας που επιλέξατε.

4. Ροδάκια για μεγαλύτερη άνεση
Σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι να στρέψετε την προσοχή σας και παράλληλα την καρέκλα σας προς τον ομιλητή με μία μόνο κίνηση! Αυτήν την ευκολία προσφέρουν τα ροδάκια που οφείλουν να έχουν οι καρέκλες του γραφείου αλλά και της αίθουσας των συσκέψεων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η παρακολούθηση μιας παρουσίασης είναι πιο εύκολη χωρίς να αναγκάζονται οι συμμετέχοντες να κάνουν περιττές κινήσεις που τους αποσπούν την προσοχή!

Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας επίπλων γραφείου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ η οποία εδώ και 50 χρόνια κατασκευάζει έπιπλα γραφείου και επίπλωση για καταστήματα. Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα επίπλων τα κατάλληλα έπιπλα για το γραφείο σας με την εγγύηση μια ελληνικής εταιρείας!

(Visited 192 times, 1 visits today)

295 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*