Τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

 
 
 

28H OKTOVRIOY 2017 21

Γενικός αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός την Κυριακή 28η Οκτωβρίου.

Ωστόσο, τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά της χώρας μας. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σταθερή, χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή, 26 Οκτώβρη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα νοτιοδυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Όσο για το Σάββατο, στα δυτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*