Σύρος: Μέσα Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, έξω αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και στη μέση… ΜΑΤ

Άκης Αξαόπουλος
05/06/2018 00:18
 
 
 

Στις επάλξεις βρίσκονται σύλλογοι, φορείς και σωματεία στη Σύρο, ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που ξεκινά αύριο και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με την ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη.

Ήδη, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου-Τήνου-Μυκόνου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο Φοιτητικός Σύλλογος Σύρου, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων και η ΠΕΤ/ΟΤΕ, καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και να διαδηλώσουν μαζί με άλλους εργαζόμενους “ενάντια στις κυβερνητικές φιέστες, για την ανατροπή της πολιτικής συνέχισης των μνημονίων”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Λόγω της παρουσίας υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών, κρίθηκε σκόπιμο να ενισχυθούν οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρίσκονται σε επιφυλακή. Για τον λόγο αυτό, έφτασαν σήμερα στη Σύρο δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ έχουν ανακοινωθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση στάθμευσης στα σημεία όπου θα διεξαχθούν οι εργασίες του διήμερου Συνεδρίου.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*