Συλλυπητήρια Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για τον Χρήστο Φιρτινίδη

syriza
admin
20/04/2015 07:55
 
 
 

Το Μ. Σάββατο έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Χρήστος Φιρτινίδης, ένας πολύτιμος σύντροφος που με το δικό του τρόπο πρόσφερε πολλά στην κοινή μας υπόθεση και στα οράματα μας.

Ενεργό μέλος της Αριστεράς, πρωτοστάτης στη Β Πανελλαδική κατά τα φοιτητικά του χρόνια στην Πάτρα, ανένταχτος έκτοτε, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος επί σειρά ετών στην ΕΛΜΕ Θήρας, συνεπής και αμερόληπτος συνδικαλιστής και αιρετός στις Κυκλάδες, το Νότιο Αιγαίο και αναπληρωτής αιρετός του ΚΥΣΔΕ με τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις, ένας άνθρωπος άξιος που με τη ζωή του δίδαξε την ανιδιοτέλεια και τη μαχητικότητα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και οι βουλευτές Νίκος Μανιός, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Συρμαλένιος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και τους συναδέλφους και μαθητές του. 

Αντί στεφάνου, στη μνήμη του σ. Χρήστου θα γίνει συμβολική δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων σε ένδειξη πένθους ανέβαλλε την προγραμματισμένη για τις 17-18 Απρίλη συνεδρίαση της στο νησί της Σαντορίνης .

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*