Πώς θα κινηθούν τα οχήματα κατά τη διάρκεια του Syros Run 2018

Άκης Αξαόπουλος
26/05/2018 12:03
  •  
  •  
  •  

Ανακοινώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν σε κεντρικούς δρόμους της Ερμούπολης το Σάββατο 26 Μαΐου, στο πλαίσιο των αγώνων του Syros Run 2018, τους οποίους συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου.

Σύμφωνα με την με αρ. 17/2018 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου και την από 8/5/2018 απόφασης της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων, γίνεται γνωστό ότι:
*Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 από τις 17:30 έως τις 21:00, επί της παραλιακής οδού (από την Πυροσβεστική έως και τον προβλήτα κρουαζιερόπλοιων) και συγκεκριμένα επί των οδών «Ακτή Στρατάρχη Παπάγου», «Ακτή Εθνικής Αντίστασης», «Ακτή Πέτρου Ράλλη» και «Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας», καθώς επίσης και στις οδούς Λαυρεντίου (έξωθεν θεάτρου «Απόλλων»), Μερκούρη, Ελ. Βενιζέλου, Στ. Πρωΐου και Λ. Ανδρέα Παπανδρέου (από το κτίριο του ΙΚΑ μέχρι το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).
*Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους.
*Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των Mini Bus κατά τις ώρες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
*Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ θα γίνουν κανονικά.

(Visited 15 times, 1 visits today)