Μέτρα στα λιμάνια για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

admin
13/04/2015 10:15
 
 
 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό  επιστρέφουν όσοι εκδρομείς του Πάσχα …πρόλαβαν (λόγω απαγορευτικού Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή) να “αποδράσουν… Προς διευκόλυνση των εκδρομέων μέτρα έχει λάβει από το πρωί το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. 

Οι ώρες αιχμής εκτιμάται ότι θα είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ η επιστροφή αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη του Πάσχα.

Σε όλα τα σημεία κατάπλου των πλοίων υπάρχουν στελέχη του λιμενικού, προκειμένου να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες επιβάτες που επιστρέφουν στον κλεινόν άστυ.

Το Λιμενικό Σώμα συμβουλεύει επίσης αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, ότι καλό είναι να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταφθάσουν σήμερα από διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες 13 πλοία, ενώ από νησιά του Αργοσαρωνικού θα υπάρξουν 13 κατάπλοι υδροπτερύγων και 15 Ferriboat.

Στη Ραφήνα θα έχει 7 κατάπλους πλοίων από τις Κυκλάδες και 6 από το Μαρμάρι, ενώ έξι κατάπλοι πλοίων θα έχει επίσης το λιμάνι του Λαυρίου.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*