Με επιτυχία η παράσταση κουκλοθεάτρου του Συλλόγου Κυνηδαριωτών

admin
29/03/2015 16:48
 
 
 
 
Το Σάββατο 28 Μαρτίου, αντί για το μάθημα χορού στα μικρά παιδιά, ο  Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων “Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ”, παρουσίασε και διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους με την παράσταση κουκλοθέατρου “Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του Ουρανού”.
 
 
Ο σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου ευχαριστεί τον Όμιλο Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων “Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ”, για τη δωρεάν παρουσίαση του κουκλοθέατρου στην αίθουσα του συλλόγου και την κ. Μαρία Αλιμπέρη-Κατσάνη που στηρίζει το κοινωνικό έργο του συλλόγου και είναι πάντα κοντά στις εκδηλώσεις του.
 
 
Τα παιδιά απόλαυσαν και διασκέδασαν την παράσταση… 
 
 
 
Η προσπάθεια που καταβάλλει ο Όμιλος “Η Δεξιότητα” στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η Ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντική, αφού στηρίζει τη δεξιότητα πολλών συνανθρώπων μας. 
Η “Δεξιότητα” έχει αγκαλιάσει οικογένειες ανέργων, άστεγους συνανθρώπους μας, ωφελούμενους της τρίτης ηλικίας, αρκετούς έφηβους, παιδιά και κακοποιημένες γυναίκες, αλλά και ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, δίνοντας τους τη δυνατότητα, να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες με τις δικές τους δυνάμεις. 
 
Πηγή: syllogos-kinidarou.blogspot.gr
 
 
 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*