Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια

admin
08/02/2018 10:53
 
 
 

Αλλάζει ο καιρός από το Σάββατο με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, τα ακραία καιρικά φαινόμενα από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου θα επηρεάσουν το Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από το βράδυ τις Κυκλάδες και την Κρήτη και τη νύχτα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα Δωδεκάνησα.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο τα 700-800 μέτρα. 

Την Κυριακή, κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Μέχρι το μεσημέρι η δυτική Στερεά, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανόν το Ιόνιο, η Ήπειρος και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Μέχρι το πρωί η Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία. 

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και κατά διαστήματα σε περιοχές της Ηπείρου από τα 600-700 μέτρα και της δυτικής Μακεδονίας από τα 700-800 μέτρα. 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*