Κόβει πίτα σε Αθήνα και Νάξο ο Σύλλογος Κεραμιωτών “Ο Τίμιος Σταυρός”

pita 2018 keramoti
admin
13/01/2018 14:29
 
 
 

Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος Κεραμιωτών Νάξου “Ο Τίμιος Σταυρός”, σε δύο παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Νάξο και στην Αθήνα.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ανακοινώνει επίσης και τον αποκριάτικο χορό όπου προγραμματίζει για τις 4 Φεβρουαρίου…

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 με 11:30 το πρωί, θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του Συλλόγου Κεραμιωτών (Αρτέμιδος 7-9, Γαλάτσι). Την ίδια ώρα θα κοπεί η πίτα και στην Κεραμωτή, για όσους είναι εκεί.

Στη σχετική πρόσκληση ο Σύλλογος επισημαίνει: “Είναι μεγάλη χαρά να βρεθούμε όλοι οι Κεραμιώτες και Κεραμιώτισες των Αθηνών, να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, με ένα ποτήρι κρασί ή μια ρακή, να φάμε τα μεζεδάκια μας, να χορέψουμε, να δώσουμε δώρο στα παιδιά και να βραβεύσουμε τα παιδιά των συγχωριανών μας που έχουν εισαχθεί σε Ανώτερες και Ανώτατες σχολές και όσα έχουν αποφοιτήσει”.

Όπως ενημερώνει επίσης το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Κεραμιωτών, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί και αποκριάτικος χορός, στην αίθουσα του ATHENS VIEW, που βρίσκεται στο Γαλάτσι (Ακτιμόνων 55). Ο σύλλογος υπόσχεται πλούσιο γλέντι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από Κεραμιώτες μουσικούς. Επίσης, στην εκδήλωση θα υπάρχουν πλούσια φαγητά, κρασί, αναψυκτικά και φρούτα, με 20 € το άτομο.

( Η Δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στον Πρόεδρο Νικόλαο Φυρογένη (τηλέφωνο: 6944836490) ή στη Γραμματέα του συλλόγου Μαριλένα Καπίρη (τηλέφωνο: 6955472644).

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*