Περιοδεία Αγάπης σε ευαγή ιδρύματα της Σύρου (φώτος)

periodeia agapis 2018 1
admin
04/01/2018 11:52
 
 
 

Το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας του Αγίου Παντελεήμονος και τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως επισκέφθηκαν χθες ο μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ και ο Καθολικός Επίσκοπος κ. Πέτρος Στεφάνου.

Συνοδευόμενοι από επιτελείς τους, οι κ.κ. Δωρόθεος Β’ και Στεφάνου διένειμαν γλυκίσματα και αναμνηστικές ευλογίες στους φιλοξενούμενους στα τρία ιδρύματα προστασίας γήρατος του νησιού, προς τους οποίους και ευχήθηκαν για το νέο έτος, ενώ συνεχάρησαν τους υπευθύνους και τους εργαζομένους σ’ αυτά.

periodeia agapis 2018 2

periodeia agapis 2018 5

periodeia agapis 2018 7

periodeia agapis 2018 6

periodeia agapis 2018 8
Στη συνέχεια, με τη συνοδεία της διοικήτριας του νοσοκομείου και της προϊσταμένης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας επισκέφθηκαν όλους τους νοσηλευόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, προς τους οποίους διένειμαν επίσης γλυκίσματα και ευλογίες, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση, ενώ συνεχάρησαν την διοικήτρια, αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της υγειονομικής μονάδας.

periodeia agapis 2018 3

periodeia agapis 2018 4
Μετά το πέρας αυτού του οδοιπορικού της αγάπης, οι δύο Επίσκοποι σε κοινή τους δήλωση τόνισαν ότι η αγάπη και η μέριμνά τους, καθώς και οι προσευχές τους για τους γέροντες και τους ασθενείς είναι διαρκείς, ζήτησαν την προσευχή για την στήριξη των δύο Εκκλησιών, συνεχάρησαν όλους όσοι εργάζονται στους θύλακες αυτούς της κοινωνικής μέριμνας και ευποιῒας της Ερμούπολης και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ που τους συνόδευσαν κατά την περιοδεία τους που διήρκησε τρεις ώρες.

periodeia agapis 2018 9

periodeia agapis 2018 10

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*