Έμπρακτη στήριξη πλημμυροπαθών και παιδιών από τους λιμενικούς των Κυκλάδων

plimmiropathis mandra attikis
admin
22/11/2017 10:31
  •  
  •  
  •  

Ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων παρέδωσαν εκπρόσωποι της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων στο Γραφείο Θρησκευτικού του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, αλλά και στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την παράδοση έκαναν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντίνος Ιωάννιδης και ο Γ.Γ. Γιάννης Δέτσης, «ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης» τόσο των πολιτών που επλήγησαν από τις πρωτοφανείς και φονικές πλημμύρες, όσο και των παιδιών που έχει υπό την σκέπη του «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
«Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων χαιρετίζει και ενθαρρύνει τη σημαντική πρωτοβουλία του Γραφείου Θρησκευτικού, καθώς και το αντίστοιχο κάλεσμα της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ, στεκόμενη παράλληλα αρωγός σε τέτοιου είδους ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την συλλογικότητα και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, με απώτερο στόχο την απάλυνση και αντιμετώπιση των προφανών δυσκολιών που αυτοί έχουν περιέλθει» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου.

(φωτό: thepressroom.gr)

(Visited 13 times, 1 visits today)