Εορτασμός Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Σύρο

giorti enoplon dynameon
admin
14/11/2017 10:23
  •  
  •  
  •  

Ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, στις 21 Νοεμβρίου, γιορτάζεται κάθε χρόνο η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Φέτος, στη Σύρο, στο πλαίσιο του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
*Σημαιοστολισμός όλων των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των πλοίων που θα ναυλοχούν στο λιμάνι, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2017.
*Φωταγώγηση των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, τις βραδινές ώρες της ημέρας της εορτής.
*Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου και Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεου Β’ στις 10:00 (τέλος προσέλευσης στον Ι.Ν. στις 09:50). Μετά το πέρας της δοξολογίας, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας, εντός του Ι.Ν. από τo μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κυκλάδων κ. Ευάγγελο Δεναξά.
*Κατάθεση στεφάνων στο Εθνικό Ηρώο της πόλης (προ του Ι.Ν.) από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Βουλευτές του Νομού, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Σύρου, Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Διοικητή 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, εκπρόσωπο Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Νήσου Σύρου, Πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και Πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Οπλιτών-Τραυματιών, τα πολιτικά κόμματα, τις πολιτικές νεολαίες καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις.
*Σιγή ενός λεπτού. Ανάκρουση ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ.

(Visited 12 times, 1 visits today)