Στο δρόμο τα μέλη του Πανελλήνιου συλλόγου συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και τραπεζών

diamartyria syntaxiouxoi
admin
03/11/2017 06:59
 
 
 

Στο δρόμο βγήκαν τα μέλη του Πανελλήνιου συλλόγου συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και τραπεζών, μετά την απόρριψη της αίτησης για προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά της Εθνικής Τράπεζας, ώστε να μην κοπεί η επικουρική σύνταξη που έχει πληρωθεί από χρήματα των εργαζομένων (περικοπή από 200 έως 500 ευρώ για κάθε συνταξιούχο).

Παράσταση διαμαρτυρίας, πραγματοποίησαν στο Κεντρικό Κατάστημα της ΕΤΕ μέλη του συλλόγου μαζί με μέλη του ΔΣ του κλαδικού Συνδικάτιου Χρηματοπιστωτικού, καταγγέλλοντας την “αυθαίρετη και εκβιαστική απόφαση της Τράπεζας”, να καταργήσει στην πράξη τις επικουρικές συντάξεις 16.000 συνταξιούχων της Εθνικής.

Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων, συναντήθηκε με τον Διευθυντή προσωπικού της ΕΤΕ από τον οποίο όμως πήρε αρνητική απάντηση αφού διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση η ΕΤΕ και πρότεινε τη δημιουργία επαγγελματικού ταμείου.

Η αντιπροσωπεία δήλωσε τη δική της και των συγκεντρωμένων συνταξιούχων απόφαση, να μην υποχωρήσει από τις διεκδικήσεις, να μην αποδεχτεί τα τετελεσμένα ούτε εκβιαστικές μεθοδεύσεις. “Θα συνεχίσει και θα εντείνει τη δράση της ενάντια σην αντιλαική και βάρβαρη πολιτική”.
Στη παράσταση διαμαρτυρίας, παραβρέθηκε και η Μαρία Αργυρού, μέλος του Συλλόγου και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δήμο Θήρας.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*