Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Συλλόγου Κυνηδαριωτών (φώτος)

admin
11/03/2015 14:32
 
 
 
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20-Γαλάτσι).

 
Κυνηδαριώτες και φίλοι του συλλόγου συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά την κοινωνική και ηθική προσφορά από το σύλλογο, αλλά και τη σημασία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης που υπάρχει.
 
 
 
Εθελοντική Αιμοδοσία 
 
 
Η εθελοντική αιμοδοσία ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στη 1:00 το μεσημέρι με την τράπεζα αίματος του χωριού, να ενισχύεται με 36 μονάδες αίματος.
 
 
 
Μια πράξη αγάπης και ευαισθησίας με μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη και φίλους του συλλόγου…
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών, ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες για την ανεκτίμητη συνδρομή τους, εύχεται να είναι υγιείς και να διακρίνονται πάντα από παρόμοιες πράξεις βοήθειας προς τους συνανθρώπους.
 
 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί επίσης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" για την άριστη συνεργασία που είχε μαζί του…
 
 
Στο τέλος της αιμοδοσίας σε ένδειξη ευχαρίστησης και προσφοράς προς τους αιμοδότες, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δύο τυχερούς να κερδίζουν εισιτήρια, προσφορά της Blue Star Ferries και πέντε τυχερούς να κερδίζουν δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις στο εργαστηριακό κέντρο Γαλατσίου Meganalysis
 
 
Αμέσως μετά, παρατέθηκε γεύμα στο προσωπικό του νοσοκομείου με παραδοσιακούς μεζέδες και φαγητό, που επιμελήθηκε ο "μάγειρας" του συλλόγου Δημήτρης Βασιλείου Λεγάκης. 
 

syllogos-kinidarou.blogspot.gr

(Visited 47 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*