Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Χορήγηση κάρτας επιτρεπόμενης στάθμευσης

karta parking syros
admin
28/03/2017 12:49
 
 
 

Να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να εφοδιαστούν με κάρτα επιτρεπόμενης στάθμευσης εντός της περιοχής εφαρμογής του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης (όπως αυτή ορίσθηκε με την απόφαση 345/2011 του Δ.Σ.), καλεί τους πολίτες που έχουν την κύρια και μόνιμη κατοικία τους εντός της προαναφερόμενης περιοχής ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης.
Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα επιτρεπόμενης στάθμευσης αφορά σε ένα όχημα ανά κατοικία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν από την Τετάρτη 29 Μαρτίου στα γραφεία της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιων & Υπηρεσιών Δόμησης (περιοχή Νησάκι) ή στο e-mail: l.armakola@syros-ermoupolis.gr (αρμόδια υπάλληλος Αρμακόλα Μ., τηλ.: 22813 62515).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ του σήματος για το 2017 και για μόνιμους κατοίκους που διαμένουν στην περιοχή Ελεγχόμενης Στάθμευσης, απαιτούνται:
1. Υπεύθυνη δήλωση περί μόνιμης κατοικίας (χορηγείται και συμπληρώνεται στην υπηρεσία).
2. Το τελευταίο Ε1 της φορολογικής δήλωσης (αντίγραφο).
3. Εάν υπάρχει αλλαγή σε οποιοδήποτε παλιό δικαιολογητικό (π.χ. νέο συμβόλαιο, νέα άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου κ.λπ.) χρειάζεται επιπλέον να προσκομιστεί το καινούριο δικαιολογητικό.

Για τη χορήγηση του σήματος για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (για όσους μόνιμους κατοίκους διαμένουν στην περιοχή Ελεγχόμενης Στάθμευσης) για το 2017 απαιτούνται:
1. Το τελευταίο Ε1 της φορολογικής δήλωσης (αντίγραφο) με σβησμένα τα ποσά του εισοδήματος από οποιαδήποτε πηγή.
2. Μισθωτήριο συμβόλαιο θεωρημένο από την εφορία σε περίπτωση ενοικίασης (αντίγραφο).
3. Λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος (αντίγραφο).
4. Φωτοτυπία του τελευταίου εξοφλημένου τιμολογίου της ύδρευσης – αποχέτευσης (ΔΕΥΑΣ) της κατοικίας.
5. Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου (αντίγραφο).
6. Υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνεται ότι, ο ενδιαφερόμενος είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής εφαρμογής του συστήματος, το όχημα για το οποίο ζητείται η κάρτα μόνιμου κατοίκου είναι το μόνο που θα εφοδιασθεί με αυτήν και ότι δεν έχει ζητηθεί κάρτα μόνιμου κατοίκου για δεύτερο όχημα που αντιστοιχεί στην ίδια κατοικία ούτε από τον ίδιο ούτε από άλλο άτομο που διαμένει στην ίδια κατοικία.
Δεν γίνονται δεκτές βεβαιώσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις περί φιλοξενίας ή προσωρινής κατοικίας ή ακόμα και μόνιμης κατοικίας, αν δεν προκύπτει η ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου από τα παραπάνω δικαιολογητικά.
Ο Δήμος επιφυλάσσεται για οποιονδήποτε επιτόπιο ή άλλο έλεγχο, καθώς και την αναζήτηση από τον ενδιαφερόμενο κάθε επιπλέον στοιχείου που θα αποδεικνύει την ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου.
Η χορήγηση του σήματος θα γίνει έπειτα από τον έλεγχο των δικαιολογητικών από την Υπηρεσία και μετά από τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*