Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής από τον ΣΕΠΕ

ypologistes othones
admin
21/03/2017 18:47
 
 
 

Την Πράξη «Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Συμβουλευτική, με στόχο την Ενδυνάμωση των Δεξιοτήτων Άνεργων Νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» υλοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).
Όπως ενημέρωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων, η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιδοτούμενης Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης για Άνεργους Νέους, το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και είναι υποψήφιο προς ένταξη στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες εδώ ή να επισκεφθούν το portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για ενημέρωση σχετικά με επιδοτούμενα ή χρηματοδοτικά προγράμματα, φορολογικά – ασφαλιστικά και ποικίλα επιχειρηματικά θέματα. Ακόμη, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον online σύμβουλο και αναζητήσουν θέματα και πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.
(φωτό: dikaiologitika.gr)

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*