Σύρος: Στη «Στέγη» τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε η Αστυνομία

astynomia stegi 1
admin
25/12/2016 01:03
 
 
 

Σε ευαγή ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν με εθελοντικές προσφορές του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, καθώς και πολιτών που συνέδραμαν στην πρωτοβουλία αυτή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στους υπευθύνους των τοπικών ιδρυμάτων από αντιπροσωπείες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Συγκεκριμένα, στη Σύρο τα είδη παρέδωσε στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων Γεώργιος Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη της Υπηρεσίας του. Στη Ρόδο τα είδη παραδόθηκαν στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Ο Άγιος Ανδρέας» και στην Κω στο Γηροκομείο «Ο Άγιος Νεκτάριος».
Σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται ότι «η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του».

astynomia stegi 2

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*