Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το ΕΕΕΕΚ Νάξου σε όλο το νησί

eeeek naxoy bazaar 2016 1
admin
19/12/2016 12:10
 
 
 

Την μεγάλη ικανοποίησή τους για την επιτυχία και του φετινού χριστουγεννιάτικου bazaar εξέφρασαν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Νάξου, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά όλο το νησί για την ανταπόκριση και τη στήριξη των προσπαθειών τους.
Πιο συγκεκριμένα, ευχαρίστησαν τους μεγάλους χορηγούς (Υιοί Α. Κουτελιέρη – Super market, Ευαγγ. Ν. Φραγκίσκο – Aegean Fresko και ΕΑΣ Νάξου), όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων της περιοχής που έλαβε χώρα το bazaar (Ανδρέα Λιουγιάκη – Lemon café, Αδελφούς Σορώκου – Meze-meze και ΑΠΟΘΗΚΗ café, Σουζάνα Ρίτσι – πιτσαρία, κ. Μαϊτό – ΜΕΝΤΑ café) και τους ιδιοκτήτες του ΑΚΤΑΙΟΝ κ.κ. Σταμάτη Ξενάκη και Καλλίτσα Φραγκίσκου.

eeeek naxoy bazaar 2016 2
Επίσης, ευχαρίστησαν τον κ. Λεονάρδο Ρούτα (ξυλουργό), Μακη Κουφόπουλο (ΝΙΜΑΚ), Στέλιο Αγγελη (ηλεκτρολογικά), καθώς και τους μουσικούς Στέλιο Χλέκο και Μανώλη Ξενικουδάκη, μαζί με τον κ. Νίκο Κάβουρα(που έφτιαξε τα ζεστά ρακόμελα και οινόμελα), τον αντιδήμαρχο κ. Λιανό και τους πρόεδρους του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ.κ. Τσολάκη και Σέργη.
Τέλος, ευχαρίστησαν τους χορηγούς επικοινωνίας κ. Γιώργο Μιχαήλ (Absolut) και Γιώργο Σφυρόερα – Χρύσσα Σταύρου (Above) μαζί με τους δημοσιογράφους κ.κ. Πόπη Αλιμπέρτη και Νικόδημο Λιανό.
«Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές» καταλήγει το ευχαριστήριο του ΕΕΕΕΚ Νάξου.

eeeek naxoy bazaar 2016 3

eeeek naxoy bazaar 2016 4

eeeek naxoy bazaar 2016 5

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*