Χριστούγεννα ήρθαν πάλι!

xmas 1
admin
18/12/2016 23:41
 
 
 

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται «προ των πυλών». Μικρά ή μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα βρήκαν – για ακόμη μια χρονιά – τη θέση τους σε κάθε σπίτι και στολίστηκαν με κάθε είδους στολίδια. Πολύχρωμα λαμπάκια φώτισαν κάθε πιθανό ή απίθανο μέρος του σπιτιού και διάφορα διακοσμητικά βγήκαν προσεκτικά από τις κούτες και τοποθετήθηκαν πάνω σε τζάκια, ράφια και τραπεζάκια για να συμπληρώσουν το εορταστικό ντεκόρ.
Ένα ντεκόρ στο οποίο κάθε χρόνο κάτι ακόμη μπορεί να προστεθεί, έτσι… για να μας φτιάξει τη διάθεση! Γιατί, ακόμη και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, θέλουμε τις τελευταίες μέρες της χρονιάς να ξεφύγουμε λίγο από τις «δύσκολες» σκέψεις που μας κατακλύζουν και να προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα μέσα από το πρίσμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας.

xmas 2

xmas 3

xmas 4
Το naxostimes.gr επισκέφθηκε γνωστό κατάστημα εποχιακών ειδών στη Σύρο, όπου διαπίστωσε ότι το «χριστουγεννιάτικο πνεύμα» όχι μόνο ζει και βασιλεύει, αλλά έχει προσαρμοστεί και στο «πνεύμα των ημερών». Ποιότητα και ποικιλία για όλα τα γούστα, αλλά και τιμές για όλα τα πορτοφόλια, με τις ιδιοκτήτριες να έχουν προσπαθήσει να τις κρατήσουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ενώ σε κάποια είδη (όπως π.χ. σε λαμπάκια τύπου led) οι τιμές είναι πιο οικονομικές συγκριτικά με τον προηγούμενο χρόνο.

xmas 5

xmas 6

xmas 7
Αυτό, όμως, στο οποίο αξίζει να σταθούμε, είναι η διαπίστωση τους ότι φέτος ο κόσμος είναι περισσότερο συνειδητοποιημένος και ίσως περισσότερο αποφασισμένος να μην αφήσει τις δυσκολίες να τον «λυγίσουν», μιας και δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν, αλλά η ζωή είναι μία και ο χρόνος που περνά, δεν γυρίζει πότε πίσω…

xmas 8

xmas 9

xmas 10

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*