Ένωση Συνταξιούχων Νάξου: Κατήγγειλε τον «ψεκασμό» των συνταξιούχων από τα ΜΑΤ

ximika syntaksioyxoi
admin
04/10/2016 07:41
 
 
 

Τη χθεσινή χρήση χημικών ενάντια στους συνταξιούχους που προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των συντάξεων τους κατήγγειλε η Ένωση Συνταξιούχων Νάξου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση εκτός από το «ψαλίδι των περικοπών», κρατά και «μαστίγιο καταστολής» ενάντια στους δίκαιους αγώνες εργαζόμενων και συνταξιούχων. Ταυτόχρονα, κάλεσε ξανά τους συνταξιούχους της Νάξου να οργανωθούν στις τάξεις της Ένωσης, αφού παρόλο που είναι δύσκολη η κατάσταση, αν φανερωθεί η πραγματική δύναμη των πολιτών, μπορούν να γίνουν πολλά.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η κυβέρνηση που κραδαίνει το «ψαλίδι» των περικοπών απέναντι στις συντάξεις και τους μισθούς, την Υγεία και την Παιδεία, τα κοινωνικά δικαιώματα των συνταξιούχων, των εργαζομένων και των οικογενειών τους, κρατά στο άλλο χέρι και το «μαστίγιο» της καταστολής ενάντια στους αγώνες μας και τα δίκαια αιτήματά μας.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία ακολουθώντας την ίδια «ρότα» με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, επιτέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) στους συνταξιούχους, στους απόμαχους της δουλειάς αλλά όχι του αγώνα.
Καλούμε τους συνταξιούχους της Νάξου να οργανωθούν στην Ένωσή μας, για να συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά, πιο μαζικά τον αγώνα μας, να αντιπαλέψουμε την κατάσταση που μας έχουν φέρει. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αναπλήρωση των απωλειών μας την ανάκτηση όλων όσων μας αφαίρεσαν . Όσο κι αν είναι δύσκολη η κατάσταση, πολλά μπορούν να γίνουν, αν αποφασίσουμε να δείξουμε την πραγματική δύναμή μας.
(φωτό: makeleio.gr)

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*