Σύρος: Κλείνει την επόμενη εβδομάδα η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου

elefterioy benizeloy
admin
16/09/2016 09:16
 
 
 

Αποσυγκόλληση μαρμάρινων πλακών έχει διαπιστωθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες σε μερικά σημεία της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Ερμού), μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο, γεγονός που εγείρει θέματα επικινδυνότητας για τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.
Για τον λόγο αυτό, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστό πως επίκειται εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης, κατά το διάστημα από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου θα παραμείνει κλειστή από τις 17:00 της 25ης Σεπτεμβρίου έως τις 06:00 της 27ης Σεπτεμβρίου.
Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης κατά το προηγούμενο διάστημα, αλλά και λόγω της διεξαγωγής του 30ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας, του Γαστρονομικού Φεστιβάλ Syros Greatings και του Διεθνούς Φεστιβάλ Animasyros, που πραγματοποιούνται στη Σύρο αυτήν την περίοδο, επιδιώχθηκε η αποφυγή του κλεισίματος της προαναφερόμενης οδού προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των κατοίκων και των επισκεπτών.
Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει δεύτερη ανακοίνωση, με την οποία θα καθορίζονται και οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σχετικά με τις εναλλακτικές διαδρομές που θα μπορούν να ακολουθούν τα οχήματα μονίμων κατοίκων και επισκεπτών.

(φωτό: cyclades24.gr)

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*