Νέος διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης

epipyragos panagiotis mauraganis
admin
13/09/2016 10:08
 
 
 

Ο Επιπυραγός (10321) Μαυραγάνης Παναγιώτης ανέλαβε καθήκοντα διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης-Κυκλάδων από 1η Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Μαυραγάνης, αμέσως μετά την αποφοίτηση του από την Πυροσβεστική Ακαδημία έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις (3ο Π.Σ. Πειραιά, 2ο Π.Σ. Αθηνών, 4ο Π.Σ. Αθηνών, 7ο Π.Σ. Αθηνών, Π.Υ. Ελευσίνας, Π.Υ. Κορίνθου), ενώ πριν την τοποθέτηση του ως διοικητής της Π.Υ. Ερμούπολης υπηρέτησε ως προϊστάμενος του Π.Κ. Τήνου.
Έχει αποφοιτήσει από τις Σχολές:
*Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης(ΠΑΜ-ΠΣΕΑ) το έτος 2005
*Έχει παρακολουθήσει Σεμινάριο Ειδικών Επιχειρήσεων σε θέματα Αεροπυρόσβεσης το έτος 2009.
*Επιμόρφωσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 2010-11 με ειδίκευση τόσο στην λειτουργική και οικονομική διαχείριση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, όσο και σε θέματα που άπτονται πρακτικών και μεθοδολογιών στην Προληπτική Πυροπροστασία και στο Ανακριτικό Έργο.
*Έχει παρακολουθήσει πολλάκις Σεμινάρια που αφορούν στη συμβολή του Πυροσβεστικού Σώματος στην εξασφάλιση της Πολιτικής Προστασίας σε θέματα εκτάκτων αναγκών που προκαλούνται από φυσικές και άλλες καταστροφές.
Έχει τιμηθεί κατά σειρά από το Π.Σ με το Μετάλλιο Αριστείας, Μετάλλιο Πυροσβεστικής Αξίας Γ’ Τάξης, Παράσημο Χρυσού Σταυρού Τιμής, Παράσημο Χρυσού Φοίνικα.
Έχει αποφοιτήσει από την Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Ανώτερων Αξιωματικών το 2016.
Παράλληλα, ο κ. Μαυραγάνης ασχολείται και συμμετέχει στο αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του Πυροσβεστικού Σώματος με την συμμετοχή του ως ενεργό μέλος στην Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος (ΑΕΠΕ), η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις, με κυριότερη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών και Πυροσβεστών στο οποίο η ΑΕΠΕ έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις (χρυσά και αργυρά μετάλλια, βραβεία MVP, κ.α.) τόσο σε ομαδικά, όσο και σε ατομικά αθλήματα.

(Visited 238 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*