Αυξάνονται οι “Ήρωες” της Νάξου

dotes myeloy oston 01
admin
16/08/2016 21:33
 
 
 

 

Το καλοκαίρι του 2016 στη Νάξο, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα αιμοδοσία με την συμμετοχή της ΛΕ.ΜΟ.Ν – BE MY HERO (Γίνε ο Ήρωας μου!).

Κάτοικοι από το Γλινάδο, τη Χώρα, τις Τρίποδες, τις Μέλανες, το Δαμαριώνα, την Απείρανθο και το Φιλώτι Νάξου, έδωσαν βροντερό παρών στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες προσφέροντας το πολύτιμο αίμα τους, δίνοντας ελπίδα ζωής στους συνανθρώπους τους.
Παράλληλα, 95 ακόμα κάτοικοι του νησιού έγιναν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και προστέθηκαν στον κατάλογο των 721 “Ηρώων” της Νάξου κάνοντας ακόμα πιο δυνατή την μεγαλύτερη αλυσίδα ανθρωπιάς! 

dotes myeloy oston 00

Η ΛΕΜΟΝ – BE MY HERO σε ανακοίνωση που εξέδωσε ζητάει συγνώμη από τους κατοίκους των Μελάνων και του Δαμαριώνα που δεν καταφέραν να είναι κοντά τους αυτή τη φορά. Όπως σημειώνουν, δίνουν ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει στα παραπάνω χωριά.

“Η ΛΕ.ΜΟ.Ν σε συνεργασία με το BE MY HERO (Γίνε ο Ήρωας μου!) θα παρεβρίσκεται σε κάθε αιμοδοσία με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους”, καταλήγει η ανακοίνωση.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*