Μήνυμα δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

admin
15/05/2016 20:44
 
 
 

Καλή επιτυχία, ψυχική δύναμη, υπομονή και επιμονή ευχήθηκε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός στους μαθητές και τις μαθήτριες που, από αύριο ρίχνονται στην «μάχη» των πανελληνίων εξετάσεων.

Ο κ. Μαραγκός δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στους γονείς και τους καθηγητές, οι οποίοι στάθηκαν συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στον αγώνα που έδωσαν τα παιδιά.

Το μήνυμα του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης έχει ως εξής:

Αγαπητές/οί μαθήτριες και μαθητές,

Έφτασε η ώρα να συλλέξετε τους καρπούς που με τόσο κόπο καλλιεργήσατε όλα αυτά τα χρόνια και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που κατακτήσατε. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν το επισφράγισμα της προσωπικής προσπάθειας και του δύσκολου αγώνα σας για να επιτύχετε τους στόχους και να χτίσετε σταδιακά το μέλλον σας.

Στον αγώνα αυτό είχατε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες τους γονείς σας, οι οποίοι, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συγκυριών της εποχής μας, στήριξαν με θυσίες αυτήν την προσπάθεια, αλλά και τους καθηγητές σας που σας εφοδίασαν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα προς όλες και όλους σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας, καλή επιτυχία, ψυχική δύναμη, υπομονή και επιμονή με τη βεβαιότητα ότι τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*