Πιάσανε στασίδι

admin
03/07/2015 13:03
 
 
 

Δεν ήταν εβδομάδα αυτή που περάσαμε. Πλυντήριο ήταν. Το τι πλύση εγκεφάλου υποστήκαμε, άλλο πράγμα.

Πουρνό – πουρνό ξεκινούσαν για τα τηλεοπτικά στούντιο οι βουλευτές κι «έπαιρναν σβάρνα» όλες τις έκτακτες (και μη) ενημερωτικές εκπομπές. Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι σταμάτησαν οι εργασίες της Βουλής. Έτσι, μπορούσαν απερίσπαστοι μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα να επιχειρηματολογήσουν (;) προκειμένου να μας πείσουν – ανάλογα με το αν εκπροσωπούσαν το κυβερνών κόμμα ή την αντιπολίτευση – να ψηφίσουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Δεν μπορώ, βέβαια, να πω ότι υπήρξαν και μεγάλες εναλλαγές προσώπων στα πάνελ. Οι ίδιοι και οι ίδιοι «έπιαναν στασίδι» και μάλιστα, αυτοί που μπορούσαν εύκολα να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να ανάψουν τα αίματα των συνομιλητών τους, φέρνοντας έτσι την πολυπόθητη τηλεθέαση. Όλοι μετρημένοι, με «χαρτιά και αποδείξεις» στα χέρια τους, ώσπου μια δήλωση ή ένα υπονοούμενο, τους έκανε κουβάρι και πήγαινε περίπατο η – επίπλαστη – σοβαρότητα.

Πάθαμε overdose «έγκυρης» και «αντικειμενικής» ενημέρωσης, εν μέσω πολιτικού και οικονομικού παροξυσμού. Και μετά ήρθαν και οι πολιτικές διαφημίσεις και «έδεσε το γλυκό».

Όπως και να ‘χει, δύο μέρες απομένουν μέχρι την Κυριακή. Σίγουρα έχετε ήδη αποφασίσει τι θα ψηφίσετε. Εγώ, το μόνο που έχω να σας πω είναι το εξής: ψηφίστε αυτό που πιστεύετε ΕΣΕΙΣ ότι σας αντιπροσωπεύει και είναι καλύτερο για τη χώρα μας. Απερίσπαστοι από γνώμες τρίτων. Ακούστε τις, αξιολογήστε τις, ζυγίστε τις, αλλά μην ξεχνάτε ότι η τελική απόφαση είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*