Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Μετά τον καύσωνα …έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

καταιγίδες και χαλάζι
Newsroom
24/06/2019 02:27
 
 
 

Και μετά τον καύσωνα έρχονται καταιγίδες και χαλάζι…
Όπως αναφέρει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα υπάρξουν ισχυρές βροχές καταιγίδες και χαλάζι.
Οι θερμοκρασίες, ενώ θα σημειώσουν μικρή πτώση, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, θα διατηρηθούν γενικά σε υψηλά επίπεδα φτάνοντας στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Δυτική Κρήτη στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η κίνηση των θερμών αερίων μαζών μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 26 Ιουνίου. Παρατηρούμε ότι από την Τρίτη η θερμοκρασία στη χώρα μας θα υποχωρήσει, ενώ αντίθετα στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης εκδηλωθεί έντονο κύμα καύσωνα.

Πρόβλεψη του καιρού στις Κυκλάδες από την ΕΜΥ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ με ισχυρές βροχές και χαλάζι

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Βόρεια Ελλάδα. Θα υπάρξουν ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τη Δευτέρα από νωρίς το πρωί θα επηρεαστούν η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ σταδιακά και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πρόσκαιρα η Ήπειρος.

Εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται τις βραδινές ώρες.

(Visited 416 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*