Το εστιατόριο «1926» της ΕΑΣ θα βραβεύσουν η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και η HORECA

Άκης Αξαόπουλος
06/02/2020 14:20
 
 
 

 

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, που εδώ και χρόνια στηρίζει και προβάλλει την ελληνική γαστρονομία και η HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης, βραβεύουν τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς για το 2020.

Για τον προορισμό της Νάξου το εστιατόριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού, «1926», απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία με βάση πολύ σημαντικά κριτήρια γαστροτουρισμού (όπως σωστή χρήση τοπικών πρώτων υλών, προβολή τοπικών συνταγών, βαθμολογία σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες, κ.ά) και θα βραβευτεί στην έκθεση HORECA.

Το «1926» θα παραλάβει το βραβείο του σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, στην έκθεση HORECA, στο Hall 4 (stage Gastronomy Forum).

Το «1926» είναι ένα δημιούργημα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τον αγροτικό κόσμο αλλά και την οικονομία γενικότερα, της Νάξου.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το χειμώνα του 2018, με μία πολύ συγκεκριμένη, απαράβατη φιλοσοφία, που το καθιστά πραγματικά μοναδικό σε όλη την Ελλάδα: να αναδείξει και να προβάλλει τον τεράστιο γαστριμαργικό πλούτο του νησιού βασίζοντας την κουζίνα του στα ναξιώτικα προϊόντα.

Ενάμιση περίπου χρόνο μετά το ξεκίνημά του, ο κόσμος της Νάξου και όχι μόνο, έχει επιβραβεύσει το «1926» με την προτίμησή του.

(Visited 393 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*